Premium Genetics prenatalni test – prvi izbor popularnih trudnica u Srbiji

prv_izbor_popularnih_trudnica

Premium Genetics prenatalni test je najpouzdaniji prenatalni test u Srbiji, o čemu svjedoči i to da je postao prvi izbor poznatih trudnica u toku prethodnog ljeta – Aleksandre Prijović, Goge Sekulić i Bojane Barović

S obzirom na to da se prenatalni testovi nude u Srbiji već nekoliko godina, ova neinvazivna metoda je sve veći izbor trudnica koje žele da izbjegnu rizičnu amniocentezu. Premium Genetics prenatalni test već od 10. nedjelje trudnoće, bez ikakvog rizika po majku i dijete analizira najčešće aneuploidije, mikrodelecije i pol bebe.

Razlika između Premium Genetics prenatalnog testa i ostalih testova na tržištu je u tome što Premium Genetics prenatalni test predstavlja najnoviji test, koji je sagledao i ispravio nedostatke prethodnih generacija testova. Sopstvenom patentiranom tehnologijom izdavajamo 4.000 sumnjivih regija sa hromozoma i čitamo ih u prosjeku 400 puta, što nas svrstava u rang ultradubokog čitanja hromozoma, što dovodi do najveće preciznosti rezultata. Takođe, patentirana metoda mjerenja, a ne procjene fetalne frakcije, garantuje dodatnu pouzdanost izvještaja, koji je nemoguće izdati bez najmanje 4% udjela bebine DNK u krvi majke.

Sve ovo su prepoznali mnogi vrhunski ginekolozi u Srbiji, ali i buduće majke, pa su tako poznate trudnice ovog ljeta najveće povjerenje ukazale Premium Genetics prenatalnom testu.

Bilo nam je zadovoljstvo da baš mi obradujemo Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića, Gogu Sekulić i Uroša Dokmanovića, Bojanu Barović i Nikolu Rokvića, ali i sve one buduće roditelje koji su riješili da prije svega genetsko zdravlje, a zatim i lijepu vijest o polu svoje bebe saznaju uz pomoć najsavremenijeg Premium Genetics prenatalnog testa.

Biće nam i dalje čast da svim budućim majkama u Srbiji nastavljamo da donosimo lijepe vesti, kako bi trudnoća bila potpuno bezbrižna.

Izvor: Premium Genetics